TELLMANN Østensjøveien 36 N-0667 Oslo
(+47) 22 700 820
TELLMANN styrker sin posisjon innen Digital Omstilling

TELLMANN styrker sin posisjon innen Digital Omstilling

Postet  av   den 02.02.2018 

TELLMANN styrker sin posisjon og satsing innen Digital Omstilling gjennom ansettelse av tidligere Salgs-og markedsdirektør i Visma Unique, Bård Kristensen. Bård har lang erfaring fra IT bransjen igjennom ulike roller. Han har er brennende engasjert i digitalisering av private og offentlige virksomheter, herunder digital transformasjonsledelse, nye forretningsmodeller og økt konkurransekraft igjennom bruk av ny teknologi. Han har vært rådgiver innen ERP systemer, prosjektleder og i de siste årene salgsdirektør for Visma sin satsing mot store komplekse virksomheter.

Bård har også lang erfaring innen ledelse og implementering av salgs- og markedsstrategier som tar i bruk digitale flater og digitale leadsmaskiner for å optimalise kundereisen. Han har også kunnskap om salgsledelse og kulturbygging for sikring av selskapets performance over tid.

I TELLMANN vil Bård inneha rollen som Assosiert Partner  og han vil inngå i selskapet ledergruppe.

TELLMANN Executive Advisors ble etablert i 1999, og er uavhengige rådgivere for ledere som vil endre sin virksomhet gjennom bruk av informasjonsteknologi og digitalisering, og skape effekter og resultater som tar deres virksomheter videre. Blant våre kunder finnes alt fra mindre virksomheter til store konsern, i en rekke ulike bransjer og med svært ulike behov. Dette gir oss solid bakgrunn for å skape et godt bilde av hvilke tiltak som bør iverksettes for den enkelte kunde. Verdibasert rådgivning handler imidlertid om langt mer enn å identifisere tiltak. De må også gjennomføres. Våre rådgivere har en helhetlig tilnærming og gjennom strategisk rådgivning kartlegger vi hva som skal til for å komme i gang. Deretter sikrer vi at nødvendig tiltak blir gjennomført. Vårt arbeidsfelt befinner seg i stor grad i grensesnittet mellom forretningsutvikling og informasjonsteknologi.

Ta kontakt om du er interessert i å vite mer om hva TELLMANN kan bidra med i din bedrift!

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Gi en tilbakemelding