TELLMANN Østensjøveien 36 N-0667 Oslo
TELLMANN avd. Stavanger Luramyrveien 40 N-4313 Sandnes
(+47) 22 700 820
Hva betyr digitalisering for topplederne?

Hva betyr digitalisering for topplederne?

Digitalisering vil spille en avgjørende rolle for skjebnen til et økende antall virksomheter – uansett størrelse og forhistorie. For toppledere betyr det å besitte kunnskapen og viljen og ha gjennomføringskraften som kreves for å vinne kampen.

For det er endring og endringskraft som kreves. Det som var riktig før, er ikke lenger et alternativ. Toppledere må bli digitalt orienterte, og se den strategiske betydningen av digitalisering.

En viktig suksessfaktor for dagens toppledere vil være å ha en profesjonell og målbevisst holdning til digitalisering. Du må forstå hvordan det påvirker din virksomhet, og hvilke strategiske grep du må gjøre. Samtidig må du også være villig til å gjøre de endringene som kreves. En digitaliseringsprosess vil for de fleste innebære store endringer av rutiner, systemer og tankebaner.

Tellmann Executive Advisors har siden 1999 jobbet med strategisk rådgivning innenfor digitalisering for alle typer virksomheter, fra mindre selskaper til store konsern. Kontakt oss om du trenger hjelp og handlekraft i arbeidet med digitaliseringen av din virksomhet.

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter