TELLMANN Østensjøveien 36 N-0667 Oslo
TELLMANN avd. Stavanger Luramyrveien 40 N-4313 Sandnes
(+47) 22 700 820
Om du virkelig vil.

Om du virkelig vil.

Tellmann er et rådgivingsselskap for ledere som virkelig vil noe. For er du opptatt av å skape resultater, å endre og tilrettelegge din virksomhet for å kunne møte morgendagens utfordringer og muligheter, har vi en match.

Tellmann er med når ledere vil skape effekter og resultater som flytter virksomheten de leder. Ledere som vil endre sin virksomhet gjennom forretningsmessig bruk av informasjonsteknologi og digitalisering, finner kraft og kompetanse hos oss.

Det betyr også at Tellmann ikke er for alle. Vi forteller deg ikke det du allerede vet. Er du opptatt av å sementere og bekrefte det som allerede finnes, kan du like gjerne velge et annet rådgivingsselskap. Det er nok å velge blant.

Tellmann er mindre enn mange andre selskaper som driver forretningsrådgiving. Vi mener det er en av våre fremste styrker. For oss betyr hver enkelt kunde veldig mye og vi jobber hardt for å gjøre våre kunder tilfredse. Det innebærer å nå oppsatte mål og å jobbe effektivt for å realisere disse. Vi er grunnleggende opptatt av å skape og etterlate verdi hos våre kunder.

Vi kompromitterer ikke på kvalitet. Tvert i mot. Vår størrelse, vårt fokus og våre håndplukkede, senior rådgivere gjør at det nettopp er kvalitet og kompetanse våre kunder opplever. Når vi ansetter, velger vi på øverste hylle, blant erfarne rådgivere som vil utgjøre en forskjell for deg som kunde. Vi leverer det teamet hver kunde trenger for å løse sine utfordringer, ikke for å lære opp juniorer til å bli seniorer. For hos oss er de allerede seniorer klare til å flytte din virksomhet forbi dine utfordringer.

Globalt fokus med lokal forankring, det er slik Tellmann opererer. Vårt utgangspunkt er at vi er et norsk selskap med de verdier, den forståelse og de holdninger det innebærer. Vår erfaring, våre leveranser og vårt perspektiv bringer oss til stadighet ut i andre landskap. Det er gjerne nødvendig for å bringe kunden dit kunden skal.

Vi ønsker deg velkommen til å bli kunde hos oss. Da vil du merke at forskjellen ikke går på kompetanse, metodikk og tilnærming. Forskjellen går på hva du vil og hva vi vil!

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter