Skip to main content

Fra 1. januar 2023 blir Anders Borchsenius med på laget hos Tellmann Executive Advisors. Som partner vil han, som de andre partnerne, ha ansvar for blant annet salg, kundeoppfølging og leveranseansvar for sine kunder. Samt han vil inngå i selskapets ledergruppe.

Anders har nesten 15 års erfaring i IT-bransjen og kommer fra stillingen som Direktør for teknologikonsulentene i Cegal. Her ledet han et team på 150 tekniske konsulenter innen integrasjon, database, operations, arkitektur og utvikling (fullstack, back- og frontend). Tidligere ledet han KPMGs Cloud Services & Architecture avdeling. Han har også syv års erfaring fra Microsoft som blant annet produktansvarlig for Microsoft Azure.

Det er gledelig å bli en del av et selskap som har et så klart verdiforslag for våre kunder. Samtidig er det godt å se den enorme erfaringen våre rådgivere besitter, og hvilke komplekse problemer de klarer å løse for sine kunder.

Anders Borchsenius, Partner i Tellmann Executive Advisors

Han har erfaring fra Management Consulting, forretningsutvikling, sourcing, strategi, salg, prosjektledelse og smidig, personalansvar, teknologiadopsjon og skytjenester.

Du kan også knytte kontakt med Anders på LinkedIn her.

Vi ønsker Anders varmt velkommen til Tellmann!

Legg igjen en kommentar