fbpx
TELLMANN Dronningensgate 28 N-0154 Oslo
(+47) 22 700 820
Bjørn Høydahl

Bjørn Høydahl

Senior Rådgiver

+47 987 63 673

Lang fartstid innen IT, Telecom og BPO i små, mellomstore og store selskap. Bjørn har mange års erfaring fra IT-, forretnings- og interimsledelse i inn og utland. Han har særlig interesse og innsikt i ny og fremtidsrettet teknologi, og har både ledet og jobbet tett med flere oppstartsselskaper. Automatisering og prosessoptimalisering ved bruk av teknologi er noe Bjørn har lang erfaring med. Han er en god sparringspartner i digitale og forretningsmessige strategivalg, og trives vel så godt i program/prosjektleder rollen.

Teknologi omgir oss på alle fronter, det er ikke noe vi kan velge bort, eller tone ned. Fra verktøy til eksistensgrunnlag, fra støtte til del av DNA. Automatiseringstakten øker eksponentielt, og evnen til å adoptere endring har aldri vært viktigere

Bjørn bringer positiv energi inn i enhver situasjon. Med fokus på målbare resultater og intelligent bruk av teknologi, styrer han støtt med engasjement og trygghet. Ingen utfordring er for stor og det umulige tar bare litt lengre tid.

Roller
Prosjekt- og programeder. Forretningsutvikler. Interimleder. Endringsleder. Testleder.

Bransjer
Retail/handel. Telecom. Transport og distribusjon. Informasjonsteknologi- og tjenesteleveranser. Installasjon og service.

Knytt kontakt med Bjørn Høydahl på LinkedIn.