fbpx
TELLMANN Dronningensgate 28 N-0154 Oslo
(+47) 22 700 820
Arrangementer

Arrangementer

En oversikt over våre kommende og tidligere arrangementer.

15. mars 2023: ERP-prosjekt i 2023? Dette bør du tenke på | Frokostseminar

Den 15. mars inviterer vi til frokostseminar ekslusivt for deg som skal i gang med et ERP-prosjekt i 2023. Her deler vi verdifull innsikt og kunnskap fra våre egne erfaringer med moderne ERP-prosjekt og ser på hva som er nytt og hvordan DU bør gå frem for å lykkes med ditt neste ERP-prosjekt.

Les mer og meld deg på

Tidligere arrangementer

09. mars 2022: ERP Digital Standup

Vi har sammen med nettverket Forretningsløsninger Norge gleden av å invitere til ERP Digital Standup onsdag 09. mars. Denne gangen retter vi fokuset på innføring av moderne skybaserte ERP-løsninger sett fra et kundeperspektiv. Med oss har vi SAP, RamBase og IFS.

Les mer og se opptak av webinaret.

24. juni 2021: CRM Digital Standup

Med rekordhøy interesse for temaet «Fra CRM til kundeopplevelse» så viderefører vi dette én gang til – denne gangen med tre nye leverandører og nytt perspektiv fra Tellmann. Med oss denne gangen har vi HubSpot, NextCom og Microsoft

Les mer og se opptak av webinaret.


27. mai 2021: ERP Digital Standup

Torsdag 27. mai kl. 09:00 – 10:30 retter vi fokus på netthandel og ERP, og skal se nærmere på suksessfaktorer for å lykkes med dette. De som er med for å fortelle om sine løsninger og ekte kundecaser er PilaroRatio Management og Vitari.

Les mer og se opptak av webinaret.


11. mars 2021: CRM Digital Standup

Tellmann har gleden av å invitere til vår første CRM Digital Standup.  Her inviterer vi sentrale CRM-leverandører til å dele sine siste tanker om hva de mener vil bli avgjørende fremover, hvilke trender de ser og utviklingen de ser komme.  Denne gangen er det Lime, SuperOffice og Salesforce som er med.

Les mer og se opptak av webinaret.


19. oktober 2020: HR Digital Standup

Tellmann og Forretningsløsninger Norge har gleden av å invitere til vår første HR Digital Standup. Her vil vi diskutere og gi en oppdatering på de nyeste trendene innen HR, HR-løsninger og HR-teknologi. Denne gangen er det CatalystOne4human og Cornerstone som er med.

Les mer og se opptak av webinaret


8. oktober 2020: ERP Digital Standup

Vi har gleden av å invitere til et nytt ERP Digital Standup! Som tidligere er det i samarbeid med nettverket Forretningsløsninger Norge, og vi har også denne gangen med oss toneangivende ERP-leverandører. Infor, Deltek, Microsoft og Workday skal oppdatere oss på sine løsninger og spennende nyheter.

Les mer og se opptak av webinaret


18. juni 2020: ERP Digital Standup

Nettverket Forretningsløsninger Norge og rådgivningsselskapet Tellmann inviterer til webinar og denne gangen har vi med oss toneangivende ERP-leverandører som SAP, Rambase, IFS og Oracle. De skal oppdatere oss på sine løsninger, spennende nyheter og utviklingstrekk i ERP-markedet. 

Les mer og se opptak av webinaret


14. mai 2020: Hvordan opprettholde endringskraft i krisetid?

Vi inviterer til nok et webinar, og denne gangen har vi med oss Generalsekretær i Lederne, Morten Slungård! Han vil fortelle om hvordan de har håndtert endringsløpet i koronakrisen frem til nå, og sammen vil vi se nærmere på hvordan du kan prioritere effektivt for å opprettholde endringskraft!

Les mer og se opptak av webinaret


22. april: Fra krise til muligheter

Hvilke egenskaper ved en virksomhet endrer seg i krise, og hvordan kan disse bidra til å skape nye muligheter? Neste uke holder vi webinar om hvordan koronakrisen traff norsk næringsliv, og hva vi har lært av dette. Bli med og bli klokere på hvordan en krise også kan gi muligheter!

Les mer og se opptak av webinaret