Skip to main content

Tellmann har sammen med nettverket Forretningsløsninger Norge igjen gleden av å invitere til CRM Digital Standup. Med rekordhøy interesse for temaet «Fra CRM til kundeopplevelse» så viderefører vi dette én gang til – denne gangen med tre nye leverandører og nytt perspektiv fra Tellmann. 

Med oss denne gangen har vi HubSpotNextCom og Microsoft. Disse aktørene har sterke posisjoner innenfor feltet, og har som hovedambisjon å hjelpe kunder i alle størrelser med å øke salget og skape vekst i stadig mer digitale- og konkurransekrevende markeder.

CRM-temaer som diskuteres er blant annet:

  • Hva er det viktigste når det kommer til brukeropplevelse?
  • Hva blir avgjørende innen moderne CRM i tiden fremover?
  • Hvilke trender og utvikling ser vi?
  • Hva preger morgendagens kundeopplevelse?
  • Hvordan kan en CRM-løsning bidra til å skape god kundeopplevelse?
  • og mye mer!

Avslutningsvis i webinaret er det en paneldiskusjon hvor leverandørene besvarer relevante spørsmål.

Hvem presenterer i CRM Digital Standup?

Tellmann Executive Advisors
Amund Breda
Amund Breda
Senior Rådgiver

Faginnlegget til Tellmann denne gangen er «AI & CRM endrer spillereglene». Du vil få en innføring i ulike tilnærminger for å anvende AI i din CRM-strategi og hvordan det kan endre din konkurransekraft. Amund er en erfaren rådgiver innen CRM, digital transformasjon, samhandling, gevinstrealisering og prosjektledelse. Han har lang erfaring med å utvikle og etablere konsepter for kundereise i ulike bransjer ved smart bruk av innovativ teknologi. Amund har også bred erfaring fra implementering av digitale strategier med sterk fokus på å få med menneskene som berøres.

HubSpot
Silje Brattgjerd
Silje Brattgjerd
Growth Specialist

HubSpot er en ledende CRM plattform som bringer software og støtte for å hjelpe selskaper med å vokse bedre. Vår plattform inkluderer markedsføring, salg, service, integrasjoner og CMS produkter innenfor ulike nivåer for å møte våre kunders behov i ulike steg i deres vekstfase. I dag bruker tusenvis av kunder verden over våre kraftfulle og enkle verktøy samt integrasjoner for å vokse, engasjere og begeistre sine kunder!

NextCom
Fredrik Rosenvinge
Fredrik Rosenvinge Olsen
Head of Sales

Nextcom er et skybasert og skalerbart CRM-system som siden 2006 har levert digitale verktøy som bidrar til å øke effektivitet og lønnsomhet i bedrifter. Nextcom er utviklet i Norge og alle våre rådgivere og utviklere sitter under samme tak. Vi tilbyr virksomheter et brukervennlig system som er enkelt å implementere, og som skaper motiverte medarbeidere, økt kundetilfredshet og ikke minst økt salg.

Microsoft
Tim Ervik
Tim Ervik
Senior Specialist

Microsoft har en målsetning om å gi alle mennesker og organisasjoner på planeten mulighet til å oppnå mer. Vi lever i dag i en verden som endres raskere og raskere. Dette gjelder også forventningene til hvordan kundeopplevelsen skal være, og systemene som skal være med på å skape denne. Dynamics 365 er et sett med moderne, skalerbare og intelligente forretningsapplikasjoner som hjelper deg med å drive hele virksomheten og oppnå bedre resultater gjennom bruk av innsikt og kunstig intelligens.

Pris: Gratis
Varighet: 90 minutter

Velkommen til webinar!