Skip to main content

Vi har gleden til å invitere til et nytt ERP Digital Standup, der du som kunde blir effektivt oppdatert med fersk kunnskap og innsikt på ERP-markedet!

Webinaret varer i 90 minutter og det er gratis å delta.

Som tidligere er det i samarbeid med nettverket Forretningsløsninger Norge, og vi har også denne gangen med oss toneangivende leverandører. Infor, Deltek, Microsoft og Workday skal oppdatere oss på sine løsninger og spennende nyheter.

Vi vet at det kan være vanskelig å skille mellom de ulike løsningene på markedet. Leverandørene bruker mange av de samme ordene i sine presentasjoner og løsningene fremsettes med de samme moderne egenskaper og fordeler.

Vi dykker rett inn i dette og skal gjennom paneldiskusjon forsøke å få frem ulikheter mellom løsningene, så vel som særtrekk ved den enkelte løsning. Som deltaker vil du få høre hvordan leverandørene svarer opp relevante temaer for deg som kunde, og ikke minst hverandre, på direkte spørsmål og i diskusjon. Det blir også anledning til å rette spørsmål til leverandørpanelet.

Hvem presenterer på ERP Digital Standup?

Infor Norge
ERP Digital Standup - Infor
Erlend Skaar-Olsen
Channels Director

Infor er en verdensledende leverandør av industrivertikale ERP løsninger for din industri, levert som en skybasert (multi-tenant) tjeneste der vi tar ansvar for tjenesten og du som kunde fokuserer på det neste digitaliseringsprosjektet uten å måtte oppgradere ERP løsningen din igjen. Infor Cloud Suite Multi-tenant ERP er tilgjengelig også for store virksomheter og flere kunder er allerede live med sine prosjekter i Norge. Over 67 000 organisasjoner over hele verden er avhengige av Infor for å oppnå digital transformasjon.

Deltek Norge
ERP Digital Standup - Deltek
Hans Henrik Furøy
Sales Director

Bedre programvare betyr bedre prosjekter. Deltek er den verdensledende leverandøren av bedriftsprogramvare og informasjonsløsninger for prosjektbaserte bedrifter. Mer enn 30 000 organisasjoner og flere millioner brukere i mer enn 80 land over hele verden bruker Deltek for å sikre prosjektinformasjon, ledelse og samarbeid på et enestående nivå. Vår bransjefokuserte ekspertise bidrar til vellykkede prosjekter ved å hjelpe bedrifter å maksimere produktiviteten og fortjenesten.

Microsoft
ERP Digital Standup - Microsoft
Kristiane Grøtvedt
Dynamics 365 BizApps Solution Sales Specialist

Microsoft leverer skybaserte forretningsapplikasjoner til små, medium og store selskaper med løsningen Dynamics 365. Microsofts forretningsapplikasjoner er sømløst integrert for å kunne støtte kundens prosesser ende til ende. Bestående av blant annet økonomi, logistikk, netthandel, HR, feltarbeid og CRM, tilrettelagt for å integreres med tredjeparts løsninger. Dynamics 365 har det siste innen maskinlæring og kunstig intelligens fra Azure, knyttet tett sammen med samarbeidsverktøy som Teams, Office, Power Apps og Power BI.

Workday
ERP Digital Standup - Workday
Jon Norbye
Account Executive

En fellesnevner for våre kunder er at de vil mer, de er nysgjerrige og setter høye mål. Vi er så heldige å kunne understøtte suksessen til mange av verdens mest fremtidsrettede bedrifter. De deler sine erfaringer hvilket kommer alle våre kunder tilgode. Dette er en mulighet som også kommer med et ansvar. Workday jobber kontinuerlig med forbedringer og til dags dato har vi aldri vært under vårt mål om 95% kundetilfredshet.

Velkommen til gratis webinar!