Skip to main content

Tellmann har sammen med nettverket Forretningsløsninger Norge gleden av å invitere til ERP Digital Standup onsdag 09. mars, der du som kunde blir effektivt oppdatert med fersk kunnskap og innsikt i ERP-markedet. Denne gangen retter vi fokuset på innføring av moderne skybaserte ERP-løsninger sett fra et kundeperspektiv. Som for tidligere digitale standups er det gratis å melde seg på og delta.

Med oss har vi SAP, RamBase og IFS. Disse aktørene er toneangivende leverandører i det norske markedet, og skal oppdatere oss på sine fremtidsrettede skyløsninger og spennende nyheter. 

Vi vet at det kan være vanskelig å skille mellom de ulike løsningene på markedet – og spesielt om man skal tilrettelegge for løsninger som er skybasert. Leverandørene bruker mange av de samme ordene i sine presentasjoner og løsningene fremsettes med de samme moderne egenskapene og fordelene.

Vi dykker rett inn i dette og skal gjennom paneldiskusjon forsøke å få frem hva du som kunde må tenke på i forbindelse med et skybasert anskaffelsesprosjekt, ulikheter mellom løsningene, så vel som særtrekk ved den enkelte løsning. Som deltaker vil du få høre hvordan leverandørene svarer opp relevante temaer for deg som kunde med fokus på hvordan du tilrettelegger for en skybasert løsning, på direkte spørsmål og i diskusjon. Det blir også anledning til å rette spørsmål til leverandørpanelet.

Temaer som leverandørene vil besvare og vi diskutere, inkluderer:

  • Innføring av en skybasert ERP-løsning. Hvordan gjør man det?
  • Hva skiller slike leveranser fra tidligere, tradisjonelle leveranser?
  • Hvilke muligheter har vi som kunde til å få gjort individuelle tilpasninger – og bør vi det?
  • Er leverandørenes metode og tilnærming i endring?
  • Hvordan få ut forretningsmessige fortrinn og gevinster av en skyløsning?
  • Hvordan anbefaler leverandørene at kunden tilrettelegger sin anskaffelse?
  • Hva må kunden selv ta ansvar for og sikre i en leveranse?
  • ..og mye mer!

Påmelding gjøres ved å følge lenken nedenfor:

ERP Digital Standup onsdag 09. mars 09:00-10:30

Hvem presenterer i ERP Digital Standup?

SAP
Henning Klemp
Head of Channel

SAP er markedsleder innen bedriftsprogramvare med en 50 år lang historie. Vi hjelper bedrifter i alle størrelser og bransjer til å yte sitt beste, og har et mål om å bidra til at alle organisasjoner blir intelligente virksomheter. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og eksperter, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv.

RamBase
Odd Magne Vea
CSO

Odd Magne Vea leverer RamBase – fremtidens ERP for produksjon- og distribusjonsbedrifter. For de ambisiøse, som ligger ett steg foran. Vi kjenner behovene til våre segmenter fordi vi har vært der selv. RamBase posisjonerer seg som utfordrer i et «satt» ERP-marked. RamBase er født i skyen, har 99,9 % oppetid, og med kun én versjon bidrar vi til et mer moderne tankesett enn flere av våre konkurrenter. Vi ønsker å rokke ved den fastgrodde oppfatningen om at ERP skal være tungt og ta lang tid. RamBase er enkelt å forvalte og er alltid oppdatert. Dette gjør at kundene våre kan fokusere på sin egen forretning, og overlate ERP systemet til oss og vårt partnernettverk!

IFS
Per Arne Flatebø
Nordic Consulting Director

IFS utvikler og leverer forretningsløsninger til kunder over hele verden som produserer og distribuerer varer, driver vedlikehold og leverer service. Vår plattform tilbyr innebygd bransjespesifikk funksjonalitet og innovasjon i en enkelt datamodell, slik at våre kunder kan levere i øyeblikket det betyr mest ‒ i deres ‘Moment of Service’. Vår bransjekunnskap, løsninger og vårt sterke kundefokus har gjort oss til en leder og en av de mest anbefalte leverandørene innenfor vår bransje. Verdier som smidighet, pålitelighet og samarbeid gjennomsyrer vårt team på 4 000 ansattes daglige arbeid, for å støtte våre mer enn 10 000 kunder.

Tellmann
Dagfinn Sæther
Partner

Dagfinn er partner i Tellmann og skal prate om hvordan man som kunde kan profesjonalisere seg når nye forretningsløsninger skal innføres. Han vil presentere konseptet Mottakspartner©. Dette konseptet sikrer at man som kunde får et gjennomtenkt og helstøpt mottaksprosjekt, og ikke minst får realisert ønskede forretningsmessige effekter og gevinster. Ingen ERP-løsning skaper verdi i seg selv og Mottakspartner© bidrar til å realisere Helt Avgjørende Effekter på forretningssiden gjennom strukturerte og forretningsorienterte innføringsløp.

Velkommen til gratis webinar!

Legg igjen en kommentar