fbpx
TELLMANN Dronningensgate 28 N-0154 Oslo
(+47) 22 700 820
Frokostseminar hos TELLMANN 2019

Frokostseminar hos TELLMANN 2019

Våre frokostseminar er svært populære. Vi har derfor satt opp en serie med spennende seminarer frem mot sommeren. Tema er valgt basert på hva som preger utviklingen i markedet, og det vi opplever våre kunder er mest opptatt av. Dersom dette er noe du lar deg engasjere av så meld deg på i dag. Vi serverer deilig frokost kombinert med høyaktuelt faglig innhold og god stemning. Det er begrenset med plass, så her er det førstemann til mølla.


Frokostseminar 13. februar

Er din organisasjon rigget for skybasert sourcing?
Med økende bruk av skytjenester, minsker kompleksiteten i egen infrastruktur. Organisasjonen stilles overfor nye utfordringer. Hvilken kompetanse har vi bruk for? Hvilken kompetanse blir overflødig? Og hvordan skal vi rigge vår organisasjon for en fremtid der størstedelen av vår IT-løsning leveres fra skyen?

Les mer og meld deg på her!


Frokostseminar 6. mars

Teknologiradar – AR (Augmented Reality/Utvidet Virkelighet)
I dette seminaret vil vi ta for oss Teknologiradar som begrep og metodeverk, og hvordan din virksomhet kan jobbe målrettet og systematisk med ny teknologi. I tillegg ser vi nærmere på AR-teknologien (Utvidet Virkelighet), som nå nærmer seg et modenhetsnivå som gjør det interessant å utforske for mange virksomheter, eksempelvis ved utførelse av vedlikehold- eller driftsoppgaver. Det vil være mulig å prøve AR-briller i løpet av seminaret.

Les mer og meld deg på her!


Frokostseminar 3. april

Slik lykkes du med salg i en digital fremtid
Dine kunders kjøpsadferd endres med ny teknologi og digitale flater. Og på nettet florerer det av informasjon om eCommerce, Innbound- og Outbound Marketing, SEO, Digital Marketing osv. Men hvor starter du for å tilpasse deg fremtidens kunder? På dette seminaret ønsker vi å gi deg verdifull innsikt i hvordan du kan kartlegge og forstå kundeadferd, analyserer Kundereisen, og hvordan du kan omsette dette til en konkret strategi for å skape vekst. 

Les mer og meld deg på her!


Frokostseminar 22. mai

Fra ERP til moderne forretningsstøtte
Etterslepet av gamle ERP-system som må moderniseres er enormt, mange har fremdeles de samme løsningene som ble innført ved 2000-skiftet. Moderne forretningsstøtte handler om langt mer enn å oppgradere eller skifte ut en gammel ERP-løsning. For enkelte virksomheter er eksisterende ERP-løsning en hemsko for livsnødvendig modernisering, effektivisering og digitalisering av egen virksomhet for å opprettholde konkurransekraft. 

Les mer og meld deg på her!


Frokostseminar 5. juni

Hva gjør de beste på arkitekturområdet nå?

Moderne forretningsarkitektur er på mange måter et resultat av digitaliseringsbølgen som har vært over oss en tid. Modernisering av en virksomhet må gjøres innenfra og ut, gjennom å se nye måter å løse dagens utfordringer på dagens og morgendagens teknologi. 

Les mer og meld deg på her!


 

Våre frokostseminar høsten 2019 kommer snart