Skip to main content

Er du en leder som ønsker å lære mer om hvordan ESG (Environmental, Social and Governance) kan fungere som en katalysator for vekst, lønnsomhet og bærekraftig utvikling i din virksomhet? Da er dette arrangementet noe du ikke kan gå glipp av!

Selv om begrepene bærekraft og lønnsomhet ofte ses på som motstridende, blir det stadig mer klart at bærekraft kan være en av de viktigste driverne for suksess og vekst i dagens forretningsverden.

Løsningen på flere av dagens utfordringer knyttet til bærekraft ligger nettopp i digitalisering, og digital omstilling vil utvilsomt spille en viktig rolle i å innføre bærekraft og ESG i egen virksomhet.

Vi legger opp til et inspirerende, praktisk og informativt arrangement med følgende program for dagen:

? Bærekraft = Business

Kim N. Gabrielli, CEO i UN Global Compact Norge

Bærekraft er ikke bare et moralsk imperativ, men også en kilde til nye og spennende forretningsmuligheter.

Kim vil dele sin ekspertise om hvordan bærekraft kan gi gode forretningsmuligheter

? Navigating towards Sustainability: Wilhelmsen’s ESG Journey

Melanie Moore, VP ESG i Wilhelmsen

Med sin omfattende erfaring og kompetanse innen bærekraft, har Melanie Moore spilt en sentral rolle i å forme Wilhelmsens strategi for å integrere bærekraft i alle aspekter av virksomheten, og bidra til å skape en mer bærekraftig og ansvarlig fremtid for shipping og maritim industri.

? Gjør bærekraft til ditt konkurransefortrinn

Tord Søfteland, Co-Founder & Managing Director i Terravera

Terravera er en norsk non-profit stiftelse med globale ambisjoner om å gjøre reelle målinger av bærekraft mulig. Stiftelsen gjør det mulig for bedrifter som har en reell bærekraftig produktfordel: å løfte frem dette på en troverdig, forståelig og etterprøvbar måte – slik EU nå vil kreve.

Tord vil snakke mer om deres arbeid og hvordan du kan gjøre bærekraft til et konkurransefortrinn.

? Fra manuelt til automatisert: Hvordan Monitor ERP hjalp Vestre med å forbedre sin effektivitet og bærekraft.

Atle Karlsrud, Head of Sales i Monitor ERP og Øyvind Bjørnstad, CSO i Vestre

Et godt partnerskap mellom Vestre og Monitor ERP har spilt en avgjørende rolle i Vestres ambisjon om å bli verdens mest miljøvennlige møbelprodusent.

To selskaper med felles verdier kan føre til utrolige resultater – ikke bare når det gjelder vekst og profitt, men også å skape positive endringer for miljø og samfunn!

? Fremtidsrettet endringsledelse. Hva kreves i en omstilling?

Ine Skarrud og Benedikte Øygard, Tellmann Executive Advisors

En vellykket omstilling krever mer enn bare gode intensjoner og teknologisk innovasjon. Det krever også en effektiv og strategisk endringsledelse.

Ine deler sine erfaringer og praktiske tips om hva som kreves i en omstilling, slik at du kan drive organisasjonsendring på en effektiv måte.

Disse inspirerende foredragsholderne vil demonstrere hvordan du kan posisjonere virksomheten din for suksess i en stadig mer bevisst og bærekraftig verden og hvordan digital omstilling kan spille en viktig rolle i å innføre bærekraft og ESG i egen virksomhet.

Meld deg på i dag for en unik mulighet til å lære hvordan du kan gjøre bærekraft til ditt konkurransefortrinn, samt utforske hvordan innovasjon og teknologi kan hjelpe deg med å løse bærekraftsutfordringer og skape vekst på samme tid.

Arrangementet er gratis for deg på kundesiden og inkluderer et enkelt måltid. Meld deg på nå og bli med på en spennende reise mot en innovativ og bærekraftig utvikling i virksomheten din!

Dørene åpner kl. 16:00 og servering starter umiddelbart. Det faglige programmet begynner kl. 16:30 og vil gi deg inspirasjon og innsikt frem til kl. 19:00.

Legg igjen en kommentar