Skip to main content

Lars Erik er en erfaren leder med bred internasjonal erfaring fra ulike funksjoner. Han har erfaring med transformasjon og digitaliseringsprosjekter i globale virksomheter innen rådgivning, shipping og reiseliv. 

Lars Erik kommer fra stilling som innkjøpsdirektør i Hurtigruten Group og har tidligere jobbet i Torvald Klaveness og DNV. Her har han jobbet med økonomistyring og finans, strategiutvikling, innovasjonsprogram, og IT ledelse. Lars Erik er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har i tillegg gjennomført et Executive Management program ved IMD i Lausanne, Sveits.

Bli bedre kjent med Lars Erik

Lars Erik er lidenskapelig opptatt å levere resultater som fremmer virksomhetens ambisjoner og strategi. Han ser alltid etter bedre måter å jobbe på, hvordan enkeltindivider kan prestere bedre i sine roller, og hvordan applisere teknologi for å effektivisere arbeidsprosesser. Lars Erik er en god relasjonsbygger som er sterk på å definere hvilke problemer som er verdt å løse og finne praktisk gjennomførbare måter å løse disse på. Lars Erik har bodd flere år i Dubai og Singapore og kan navigere organisasjoner med stort kulturelt mangfold.

Knytt kontakt med Lars Erik på LinkedIn

Vi ønsker Lars Erik varmt velkommen til oss!

Legg igjen en kommentar