Skip to main content

Tellmann er i stadig vekst og har ansatt Lars L’Abeé-Lund som ny senior rådgiver.

Lars er en erfaren leder og rådgiver med lang erfaring fra prosjektledelse og lederroller hvor teknologi, mennesker og prosess står sentralt. Han har erfaring med digitaliseringsprosjekter, innkjøp og transformasjoner i internasjonale selskaper innen industri, utdanning, olje/gass og helse.

Lars kommer fra en stilling som senior prosjektleder på Handelshøyskolen BI og har tidligere jobbet i større globale selskaper som Visma og Equinor. Her har han arbeidet med strategi, implementering av nye tjenester og forretningsmodeller. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har i tillegg et Master of Management program i Digitalisering, innovasjon og forretningsutvikling fra BI.

Bli bedre kjent med Lars

Han har en lidenskap for LEAN og liker veldig godt å jobbe med prosesser og kontinuerlig forbedring der man bruker teknologi på en smart og hensiktsmessig måte og skaper verdi for bedriften.

Lars er en naturlig relasjonsbygger og god på folk, liker å jobbe i prosjekter og gjerne ta i bruk smidige metoder der det er hensiktsmessig.

Knytt kontakt med Lars på LinkedIn her.

Legg igjen en kommentar