Skip to main content

Tellmann vokser og med ansettelsen av Muhammad G. Ghous Afzal styrker vi vår kompetanse innen prosjektledelse, endringsledelse og forretningsutvikling.

Muhammad er en erfaren leder og rådgiver med 20 års erfaring fra operative og kommersielle roller hvor mennesker, teknologi og forretning står sentralt. Han har erfaring med endringsreiser og transformasjoner i nasjonale og internasjonale selskaper innen logistikk, supply chain og tjeneste- og forretningsutvikling.

Muhammad kommer fra Oda hvor han har vært Distribusjonssjef og Business Development Manager. Her har han arbeidet med strategi og implementering av nye tjenester og forretningsmodeller, i skjæringspunktet mellom teknologi, mennesker og prosesser – med et stort fokus på kunden og kontinuerlig forbedring.

Han kjennetegnes som en operativ strateg med helhetsperspektiv. Samt en lidenskap for gode og bærekraftige arbeidsstrømmer, tuftet på lean- og vekstmetodikk. Muhammad er en naturlig relasjonsbygger og sterk på å identifisere muligheter og forbedringer i komplekse verdikjeder. Han skriver om teknologi, logistikk og produktledelse.

Bli kjent med Muhammad på LinkedIn her.

Vi ønsker Muhammad hjertelig velkommen til Tellmann!

Legg igjen en kommentar