fbpx
TELLMANN Dronningensgate 28 N-0154 Oslo
(+47) 22 700 820

Vi hjelper deg med innføring- eller fornyelse av dine forretningsløsninger!

Med vår kompetanse, metode og erfaring hjelper vi deg til en kontrollert moderniseringsreise. 

Har ditt ERP-system et moderniseringsbehov? Er du usikker på hvordan du kommer i gang eller håndterer dette? Veldig få virksomheter er rigget for å håndtere en slik moderniseringsreise. Vi er ute hos kunder hver eneste dag og ser mange av de samme utfordringene gå igjen. Behovet for modernisering av forretningsløsninger er stort. Dette kan være alt fra HR, CRM eller økonomisystemer etc. Samtidig er mange ledere usikre på hvordan de skal gå i gang og gjennomføre slike prosjekter med høy kompleksitet og usikkerhet.

Vi har derfor utviklet vårt eget rammeverk som støtter virksomheter i dette krevende arbeidet. Vår tilnærming bærer navnet NeXtTech©. Resultatet blir redusert innføringstid, redusert risiko for budsjettsprekk og en bedre nattesøvn!

Kompetanse

Våre rådgivere har lang erfaring innen modernisering av forretningsløsninger og behersker sentrale kompetanseområder - både teknisk og organisatorisk. Våre uavhengige rådgivere er "hel ved"!

Metode

Rammeverket NeXtTech er utarbeidet med utgangspunkt i anerkjente standarder for agil prosjektledelse, endringsledelse og gevinstrealisering. Metodeverket er vårt eget DNA!

Erfaring

Med mer enn 20 års erfaring som uavhengig rådgiver, har Tellmann hjulpet mange store- og små bedrifter, med større og mindre digitaliseringsprosjekter, i flere ulike bransjer. Både innen privat og offentlig sektor.

Se mer fra Tellmann