Skip to main content

2024 blir et merkeår for Tellmann. Dette er året vi markerer vårt 25-års jubileum, året vi skal høste av en formidabel vekst vi har hatt gjennom 2023, året der vi skal svare på en utrolig respons fra våre kunder som har valgt å lene seg på oss gjennom krevende digital omstilling, året vi skal bygge videre på det fantastiske fagmiljøet vi har bygget opp gjennom våre ansatte, og ikke minst året der Harald Tellmann, som har ledet selskapet siden starten for 25 år siden, skal tre tilbake til sine faglige røtter og overlate styringen til nye krefter klar til å skrive vår historie videre i årene som kommer.

Med virkning fra 1. januar 2024 overtok Elin Bekkelund stafettpinnen som daglig leder i Tellmann. Elin har allerede vært en del av selskapets ledelse siden april 2022 som direktør for menneske & kultur, og kjenner derfor selskapet svært godt. Hun vil sammen med selskapets partnere videreføre selskapets strategi og idégrunnlag, og lede selskapets videre vekst sammen med våre dyktige kolleger og spennende kunder.

Jeg er takknemlig for tilliten og ser frem til å lede Tellmann mot fortsatt vekst. Sammen med våre veldig dyktige rådgivere, skal vi fortsette å skape varig verdi og resultater for våre kunder

Elin Bekkelund, daglig leder i Tellmann

Harald skal involvere seg enda tettere i våre leveranser, og bistå med sin fagkompetanse og erfaring der det virkelig monner – ute hos dere som er våre kunder.

Ønsker Elin lykke til som daglig leder!

2024 – altså!

Legg igjen en kommentar