fbpx
TELLMANN Dronningensgate 28 N-0154 Oslo
(+47) 22 700 820
TELLMANN får en av Norges fremste eksperter på CRM og Kundehåndtering på laget!

TELLMANN får en av Norges fremste eksperter på CRM og Kundehåndtering på laget!

TELLMANN utvider leveransekraften innen Digitalt Salg, CRM og Kundereisen gjennom ansettelse av Martin Bloma (37).  Martin kommer fra Microsoft, hvor han jobbet som produktevangelist/rådgiver for Microsoft Dynamics 365 – plattformen hvor CRM, ERP og samhandling står sentralt.

Med Martin styrker vi vår ekspertkompetanse på et område som er svært viktig for de fleste bedrifter, nemlig å bygge langsiktig omsetningsvekst gjennom digitalt salg, god kundehåndtering og gode brukeropplevelser. Martin har også et betydelig fotavtrykk i offentlig sektor, hvor hans kompetanse anvendes for å bygge gode løsninger for kommuner og andre offentlige tjenestetilbydere. Martin har dybdekunnskap innen  nyttevurderinger og forretningstransformasjon knyttet til forretningsløsninger og han kjenner naturlig nok det fulle potensialet i Microsoft-plattformen inklusive praktisk bruk.

Martin er en proaktiv, strategisk og kreativ person. Det gir gode forutsetninger når vi skal hjelpe din bedrift med å bygge digitale forretningsløsninger som gir økt konkurransekraft gjennom å engasjere kunder og optimere egne produkter og leveransemodeller i tråd med kundenes behov og forventninger.

Velkommen til oss i TELLMANN!