fbpx
TELLMANN Østensjøveien 36 N-0667 Oslo
(+47) 22 700 820
TELLMANN styrker laget innen ledelse av digitale prosjekter

TELLMANN styrker laget innen ledelse av digitale prosjekter

TELLMANN utvider gjennomføringskraften innen ledelse og gjennomføring av digitale prosjekter for våre kunder gjennom ansettelse av Jon Kolbeinsen (45).

Jon har lang og variert erfaring fra både linje- og leverandørsiden som leder og prosjektleder for strategiske så vel som operative prosjekter. Han kommer fra Wikborg Rein Advokatfirma AS der han har vært interim Head of Marketing og prosjektleder innen digitalisering og IT.

Mange bedrifter har i dag flere prosjekter på gang enn de makter å gjennomføre selv. For å lede krevende digitale initiativ behøves en kombinasjon av oppdatert IT kompetanse, forretningsforståelse, people skills og erfaring. Dette bringer Jon med seg.

Han har tung IT kompetanse fra IT ledelse, arkitektur, utvikling og innføring av ulike IT løsninger. Hans erfaring omfatter også utarbeidelse og implementering av digitale strategier/målbilder. Som prosjektleder har han blant annet hatt ansvar for innføring av kundeportal og vært Lean Project Manager for flere store verdikjedetransformasjoner. De senere årene har han hatt fokus på digital markedsføring, kundeopplevelse og digital forretningsutvikling.

Jon er spesielt opptatt av den nytteverdi IT kan skape og hvordan teknologi kan bidra til å skape forretningsmessige fordeler. Han brenner for god endringsledelse og har et håndlag med mennesker som har gjort ham til en svært godt likt rådgiver og prosjektleder i krevende prosjekter. Jons samlede erfaring og kunnskap gjør ham godt rustet til å bistå Tellmanns kunder med å utvikle sin digitale forretning, gjennomføre digitale prosjekter og oppnå ønskede operasjonelle resultater.

Velkommen til oss i TELLMANN!