fbpx
TELLMANN Dronningensgate 28 N-0154 Oslo
(+47) 22 700 820
TELLMANN vokser og styrker gjennomføringskraften ytterligere innen digital forretningsutvikling, kundeopplevelse og innovasjon!

TELLMANN vokser og styrker gjennomføringskraften ytterligere innen digital forretningsutvikling, kundeopplevelse og innovasjon!

Tellmann utvider kapasiteten innen digital forretningsutvikling og innovasjon gjennom ansettelse av Dennis Banelind. Dennis kommer fra en jobb som forretningsområdeleder for Tietos satsning på kundeopplevelse og digital omstilling. Han har bl.a. ledet et prosjekt for å øke konkurransekraften til norsk skogsindustri gjennom effektivisering av salg samt forbedret kundelojalitet og kundeservice via digitale kanaler. Han har også utarbeidet digitalt målbilde og veikart i reiselivsbransjen og vært engasjert som interimleder med ansvar for implementering av digital strategi.

Gjennom ansettelsen av Dennis som senior rådgiver styrker Tellmann ytterligere evnen til å hjelpe våre kunder med å øke sin innovasjonstakt. Dennis erfaring som leder og rådgiver gjør ham godt rustet til å bistå Tellmanns kunder i strategiske initiativ, utvikle sin digitale forretning og oppnå operasjonelle resultater. Med en bred profil fra 26-års erfaring i IT- og konsulentbransjen kan han håndtere dialog med alle interessenter og sikre fremdrift gjennom alle faser av innovasjons-/utviklingsprosjekter.