fbpx
TELLMANN Østensjøveien 36 N-0667 Oslo
(+47) 22 700 820

IT sourcingstrategi

Outsourcing av IT-tjenester begynner å bli en moden tjeneste. Markedet har lang erfaring med å sette ut ulike IT-tjenester, og kundene har vært gjennom flere revisjoner og reforhandlinger av denne typen avtaler. Ved slike evalueringer har kundene i noen tilfeller også insourcet disse eller deler av dem.

Vi ser ofte at forarbeidet og analysene i forkant av tjenesteutsettingen ikke har ivaretatt all erfaring, og kan hende også manglet forretningsmessig forankring i selskapene. Kompleksiteten og betydningen av IT i selskapene har tvunget frem behov for en sourcingstrategi som en konsekvens av IT-strategien.

Vi har spisskompetanse innen etablering av sourcingstrategi for store og mellomstore selskaper med støtte i våre prosesser og metodeverk.

En IT sourcingsstrategi kan brukes som en del av et beslutningsgrunnlag for fremtidig driftsmodell i din bedrift. Hovedutfordringen i denne prosessen vil være å definere fremtidige komponenter og tjenester i IT-funksjonen som vil være nødvendig for å understøtte virksomhetens mål og forretningsstrategi.