Skip to main content
Anders Borchsenius

Partner

Anders Borchsenius

Fokusområder: IT-sourcing, skytjenester, løsningsanalyse, endringsledelse og brukeradopsjon, produktutvikling, produktledelse, personvern, rutiner, rammer, tjenestekontrakter, vannfall- og agil metodikk, LEAN.

Anders har sterk forståelse og erfaring med grensen mellom teknologi og business. Han har jobbet tett med kunder og leverandører i det norske IT-markedet i alle tidligere roller og har fått verdifull innsikt i hvordan kundene moderniserer IT-funksjonene sine på en vellykket måte.

Han har erfaring med IT-sourcing, skytjenester, løsningsanalyse, endringsledelse og brukeradopsjon, produktutvikling og produktledelse. I tillegg har han en dyp forståelse av personvern, prosesser og arbeid relatert til implementering av rutiner, rammer, tjenestekontrakter, personvernerklæringer og løsninger i henhold til GDPR fra et skytjenesteperspektiv. Anders har erfaring med å jobbe med vannfall- og agil metodikk. Han er også sertifisert PRINCE2-prosjektleder og forbedringsprosesser ved hjelp av LEAN.