Skip to main content
Simen Karlstad

Senior Rådgiver

Simen Karlstad

Fokusområder: Prosjektledelse, strategi, forretningsutvikling, salg, ERP, IT-utviklingsprosjekter, anskaffelser.

Simen har bakgrunn og erfaring fra en rekke operative leder- og konsulentroller innen olje/gass- og IT-bransjen. Både nasjonalt og internasjonalt. Fokus på leveransekvalitet og support i Kunde/Leverandør-grensesnittet har vært felles for alle roller. Gjennom sin erfaring fra både kunde- og leverandørsiden har Simen opparbeidet seg bred innsikt og kunnskap om hvordan IT-strategiske valg må tilpasses en virksomhets forretningsstrategiske målsetninger.

Mangfoldet og den raske utviklingen av IT-systemer skaper store mulighetsrom for virksomhetene. Men stiller samtidig økt krav til tydelige sikkerhets- og funksjonskrav forankret i virksomhetens forretningsstrategiske målsetninger og prosesser.

Hans evne til å forstå virksomhetsbehov og oversette disse til IT-strategiske tjenester og løsninger har bidratt til å skape dokumenterte resultater innen IT-strategiprosesser, og i ledelse og leveranse av komplekse IT-utviklings- og implementeringsprosjekter.

Roller
Prosjektleder, Rådgiver skybaserte løsninger, Leder strategiprosess, Driftsleder, Avdelings- og Daglig leder, Key Account Manager, Salgsleder, CEO, COO, CIO, Felt Ingeniør.

Bransjer
Energi, IT, Olje og Gass, Retail, Advokat, Service, Konsulent, Installasjon, Flybransjen, Transport.