Skip to main content

Tellmann er stadig i vekst og har ansatt Simen Karlstad som ny senior rådgiver.

Simen er en strategisk, resultatorientert og innovativ sivilingeniør med bakgrunn og erfaring fra en rekke operative leder- og konsulentroller innen Olje/Gass- og IT bransjen, både internasjonalt og nasjonalt.  Han har jobbet på både kunde- og leverandørsiden, og har blant annet hatt ansvar for mer enn 200 personer fordelt på fire avdelinger for leveranse av basis IT-driftstjenester, managed services, kundesupport og programvareutvikling. 

Simen kommer fra rollen som COO og Vice President Operations i IntraPoint, der fokus har vært utvikling og leveranse av IT løsninger for avvik-, hendelse- og krisehåndtering.

Simen er spesielt opptatt av å bidra til å skape resultater.  Han tror på å forankre initiativer, aktiviteter og prosjekter i omforente strategiske målsetninger for å oppnå suksess. Simen har fått tilbakemelding fra både arbeidsgivere og kunder på at han oppleves som meget kundefokusert, strukturert, tydelig i sin kommunikasjon og har en egen evne til å sette fokus og skape fremdrift i komplekse prosesser.

Du kan også knytte kontakt med Simen på LinkedIn her.

Vi ønsker Simen hjertelig velkommen til Tellmann!

Legg igjen en kommentar