fbpx
TELLMANN Dronningensgate 28 N-0154 Oslo
(+47) 22 700 820
Tellmann satser videre innen forretningsløsninger, prosjektledelse og endringsledelse

Tellmann satser videre innen forretningsløsninger, prosjektledelse og endringsledelse

Tellmann satser videre innen forretningsløsninger, prosjektledelse og endringsledelse gjennom ansettelse av Espen Opheim.

Espen har solid kunnskap om prosjektledelse, risikostyring og endringsledelse i krevende prosjekter. Han bringer med seg tung erfaring fra anskaffelser og innføring av ulike forretningsløsninger og herunder spesielt ERP-løsninger. Best kjenner han allikevel Microsoft Dynamics.

Arbeid med forbedring og effektivisering av prosesser har også vært en betydelig del av arbeidet hans. I tillegg har Espen bistått flere kunder i å etablere/forbedre IT-strategi, IT-sikkerhet og porteføljestyring. Han har også jobbet mye med regulatoriske rammeverk/compliance, og har god kunnskap om bokføringsloven, personopplysningsloven/GDPR og anti-korrupsjonslovgivning.

Espen har bred erfaring som rådgiver og prosjektleder fra bla.a. BDO, KPMG og kommer nå fra en rolle som Senior Manager i Sopra Steria. Han har også lang fartstid fra leverandørsiden.

Med Espen på laget står Tellmann parat til å hjelpe enda flere kunder med krevende forretningsløsnings-prosjekter fremover!