fbpx
TELLMANN Østensjøveien 36 N-0667 Oslo
(+47) 22 700 820

Digitalt beredskapssenter

Vi er i en særdeles krevende situasjon og de fleste bedriftene har nå valgt hjemmekontor for sine medarbeidere. Men det er ikke alle virksomheter som har rukket å etablere gode løsninger for fjernmøter og fjerndeling. Mangelfull tilgang til digitale hoder og digitale ledere blir ekstra synlig i en slik situasjon. Vi har derfor etablert et beredskapssenter hvor vi forsøker å hjelpe så mange som mulig.

Digital samhandling

Mange virksomheter sliter nå med manglende verktøystøtte og kompetanse på videomøter og fjernarbeid. Som leverandøruavhengig hjelper vi deg med valg av riktig løsning, etablering og brukerstøtte

Ressurspool

Dersom du er ledig for oppdrag og har kompetanse innen digital samhandling eller digital ledelse, så ønsker vi å benytte din erfaring og kompetanse i vårt beredskapssenter.

Interimledelse

Har din IT-leder blitt satt i karantene? Eller kanskje dere ikke har en dedikert person i denne rollen? Da vil vi kunne hjelpe deg ut av denne knipen. Vi finner riktig person fra vår ressurspool.

I tre raske steg hjelper vi med å vurdere hvilken løsning som er den beste på kort sikt, vi bistår med å tilrettelegge og vi hjelper dine brukere med å raskt ta i bruk løsningen. Som en leverandøruavhengig partner kan du være trygg på at vi foreslår den løsningen som passer best for å løse ditt kortsiktige kritiske behov. Vi kan ikke love at vi kan hjelpe alle, men vi kan hjelpe så godt vi kan!