Skip to main content

For omtrent 1,5 år siden ansatte Tellmann Ine Skarrud i rollen som Advisor. Til Tellmann hadde hun med seg kompetanse innen endringsledelse og digital transformasjon, smidig produkt- og prosessutvikling, masse stå-på-vilje og en iboende interesse for hvordan teknologi og digitalisering kan skape verdi gjennom modernisering av virksomheter.

Som Ine selv så fint sier det: «For å kunne ta i bruk ny teknologi og jobbe på nye måter er det essensielt å avlære det gamle – vi må vite hva vi skal slutte å gjøre. Det er først når arbeidsprosessene er endret at gevinstene kan realiseres!».

Tellmann vokser og ansetter ny rådgiver innen endringsledelse og digital transformasjon.

Tellmann jobber målrettet med utvikling av talenter og har et eget program for sine Advisors. Fra dag én etableres det individuelle utviklingsmål for den enkelte Advisor som følges opp i faste samtaler. Slik får den ansatte tilbakemeldinger og forutsigbar sparring underveis. Etter hvert som målene nås, avtales det nye mål, ett steg nærmere kriteriene for å bli Senior Advisor. Formålet er hele tiden å motivere, støtte og styrke Advisor i sin utvikling på veien mot å bli Senior Advisor.

For Senior Advisor i Tellmann er det imidlertid høye krav til både kompetanse og erfaring som skal være oppfylt. Dette omhandler alt fra hvem du er for selskapet, hvem du er i oppdrag, din fagkompetanse og verdiene du skaper. Bidrag til å skape en god arbeidsplass, innspill til forbedring av våre metodeverk og evne til å selvstendig styre opp kundeprosjekter med stø hånd er eksempler på kriterier som må være tilfredstilt.

Gjennom tydelig utviklingsmål og tett oppfølging fra Partner og nærmeste leder Håkon Røed, er det med stor glede vi kan meddele at Ine har oppfylt de kriteriene som kreves for å bli Senior Advisor i Tellmann og nå tar steget opp fra Advisor!

Jeg er veldig stolt av å ha blitt gitt tilliten og muligheten til å gå fra å være Advisor til Senior Advisor. Å være en del av et så tungt kompetansemiljø er både utfordrende og inspirerende, og jeg er glad for at Tellmann er tydelige på at de satser på yngre talenter og har fokus på å bygge disse opp!

Ine Skarrud, Senior Advisor i Tellmann

Ine har stor gjennomføringskraft og er godt likt av kundene hun jobber med. Det gleder oss derfor stort at vi får være med Ine på denne reisen videre og vi gleder oss masse til å se hva hun kan få utrettet hos våre kunder fremover!